пишете ни

Безплатна консултация
за застраховки

1. Запази час за безплатна консултация за застраховки.
2. Попълнете формата и изпратете.
3. След получаването на заявката консултант ще се свърже с Вас, за да направи допълнителни уточнения.

Защо безплатна консултация за застраховки?

В днешно време когато живеем в свят, в който всичко си има своята цена и както се казва в поговорката “ Безплатен обяд няма“ сигурно се питате: Каква е тази безплатна консултация за застраховки?

Разбираме вашето недоверие към всичко, което ви се предлага като безплатно, впрочем и ние изпитваме същото недоверие, когато сме на вашето място.

Затова и решихме да обяним по-подробно защо нашите услуги са безплатни за клиентите, които са решили да ни се доверят.

Също често клиентите ни питат какво е безплатно -само първоначалната консултация ли?

Всъщност всички услуги, свързани с консултирането и съдействието за сключване на застрахователни договори са безплатни за клиентите ни. Това означава, че вие ще получите първоначална консултация от наш консултант, който ще отговори на всичките ви въпроси. Той ще ви помогне да изберете застрахователен продукт, чийто условия отговарят най-много на вашите изисквания. След това ще ви съдейства, консултира и помага при контактите ви с застрахователната компания и сключването на договора за застраховка. Разбира се ще можете да разчитате на нашия консултант и след сключването на застраховката.

Това е така, защото Адвокатска кантора Стойчевска § Партньори предоставя този вид услуги чрез застрахователни брокери.

Комисионните за предоставените от нас услуги се заплащат от застрахователните компании, а не от клиентите.

Тоест нашите услуги не са безплатни, просто вие не ни дължите нищо за положените от нас усилия да ви консултираме и да ви съдействаме изберете подходящата за вашия случай застраховка и застрахователна компания.

Това разбира се не означава, че ние ще ви предлагаме застрахователни продукти, които не отговарят на вашите нужди. Напротив! Точно защото работим с голяма част от застрахователните компании на българския пазар, ние сме в състояние да ви предложим и застраховката, която е най-подходяща за вас, която максимално ще покрива вашите изисквания.

Затова не се колебайте, свържете се с нас, защото нищо няма да загубите.