Най-големият актив на компанията е нейния висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит, отлична финансова експертиза и глобална мрежа от контакти.

Нашите услуги

Кредити
Застраховки
Инвестиции

Когато са ви необходими средства за ново жилище, планирате кредит за лични нужди срещу ипотека или търсите повече информация за рефинансиране на ипотечния си кредит. В сътрудничество с лицензирани кредитни консултанти ще ви консултираме как да вземете най-правилното решение като ви изготвим сравнителни оферти на най-добрите предложения на пазара. Ще ви съдействаме през целия процес на подготовка и усвояване на заема.

Виж още

Адвокатска кантора Стойчевска § Партньори може да ви съдейства и да ви консултира при избор на застраховател и сключването на всякакви видове застраховки. Също така може да ви съдействаме при решаването на извънсъдебни и съдебни спорове, възникнали по повод на настъпили застрахователни събития.

Виж още

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и знаем най-добрия вариант за вашата конкретна ситуация. Ще ви предложим оптимална схема за увеличаване на вашите средства, като изберем лихва, срок и продукт – най-подходящи за вас. При желание ще ви насочим към взаимни фондове. 

Ние можем да ви осигурим информация как да постигнете най-добрата доходност!
Търсите доходност за вашите средства?
Чудите се в каква валута е най-разумно да спестявате?
Трудно ви е да изберете сами най-изгодната схема?

Виж още

Нашите умения

87%

Управленски умения

95

Предлагане на решения

90%

Консултиране

Ипотечен кредит

Желаете да закупите апартамент или къща? Искате да ремонтирате вашия имот? В сътрудничество с лицензирани кредитни консултанти ще ви предложим ипотечен кредит, отговарящ максимално на вашата потребност и възможности за изплащането му.

виж още

Потребителски кредит

Потребителският кредит е удобен начин да получите необходимите Ви средства за покупка на автомобил, ремонт на жилище, покупка на битова техника и др.

виж още

Рефинансиране

Предлагането на все повече продукти от банките за рефинансиране на текущи задължения не е нова тенденция на пазара на потребителски кредити.

виж още

Термини

Термини, които се използват при потребителските кредити. В допълнителните разпоредби на ЗПК са дадени определения .

виж още

Застраховки

Адвокатската кантора може да ви консултира при избор на застраховател и сключването на всякакви видове застраховки.

виж още

Инвестиции

Има различни инвестиционни услуги. Важно е да вземете под внимание рисковете и печалбите при различните инвестиционни услуги.

виж още

Поискай безплатна консултация

Адвокатска кантора Стойчевска § Партньори е на Ваше разположение.