ЗА НАС


Кои сме ние?

Адвокатска кантора „Стойчевска и Партньори“, чрез своите партньори лицензирани кредитни консултанти, предлага за клиентите си безплатни консултации, относно кандидатстване и одобрение за ипотечни, потребителски и фирмени кредити, както и рефинансиране на кредити. С наша помощ процесът по кандидатстване за кредит става лесен, бърз и достъпен за всички, като чрез сътрудничеството ни с лицензирани кредитни консултанти, вие ще получите най-добрите три преференциални оферти от 10 топ банки, съпорт при попълването, събирането и подаването на необходимите документи за кандидатстване за кредит, съдействие и бързо изготвяне на оценка на имота, придвижване на документите необходими за изповядване на сделката, съдействие при подписването на договора за кредит. Нашите клиенти, възползвали се от тази услуга останаха доволни. Опитайте и вие или изпратете ваши близки при нас.


Съдействие за жилище

Допълнително или отделно можете да получите и правна помощ и съдействие при търсенето на жилище, проучването на собствеността на избраното от вас жилище, изготвяне на предварителен договор за покупко – продажба и др.


Консултация за застраховки

Адвокатска кантора Стойчевска § Партньори, чрез своите партньори лицензирани застрахователни брокери, може да ви съдейства и да ви консултира при избор на застраховател и сключването на всякакви видове застраховки, като: – Гражданска отговорност – Живот – Застраховка живот, свързана с инвестиционни фондове – Злопоука – Имущество – Карго – Каско – Медицинска – Обща гражданска отговорност – Помощ при пътуване – Професионална отговорност / за лекари, адвокати, нотариуси и др./.


Правна помощ

Също така може да ви съдействаме при решаването на извънсъдебни и съдебни спорове, възникнали по повод на настъпили застрахователни събития.

  • Ипотечни, потребителски и фирмени кредити

  • Рефинансиране и обединяване на кредити

  • Консултира при избор на застраховател и сключване на всякакви видове застраховки

  • Правна помощ и съдействие, изготвяне на предварителен договор

  • Ние ще ви предложим най-подходящия за вас вариант за спестяване

  • Съвети за инвестиция в ценни книжа, акции, облигации и други финансови инструменти

Защо да изберете нас?

При нас можете да намерите информация за пълната гама от продукти, а ние ще сме щастливи да Ви помогнем да изберете най-доброто решение за Вас. В своята работа прилагаме високи стандарти в сферата на потребителските и ипотечни кредити, удовлетворявайки напълно Вашите финансовите нужди, като освен, че ще ви дадем нужните правни консултации и насоки за да защитите в пълен обем своите права, ще ви насочим и към коректни лицензирани кредитни консултанти, които ще работят единствено и само във ваша ползв, предлагайки ви възможно най-добрите и най – изгодни решения за вашите финансови планове.

Вече няколко години работим с индивидуални, малки, средни и големи клиенти. Независимо какво правим, винаги подхождаме персонално със специално отношение и индивидуален подход към всеки клиент, тъй като за нас е важно не само да помогнем да удовлетворим нуждите Ви, но и да създадем коректни и приятелски взаимоотношения с Вас.

Принципи

Осигуряваме качество на услугите спрямо най-високите страндарти.

Философия

Знаем какво да Ви предложим и винаги ще Ви дадем полезни съвети.

Мисия

Стремим се да предоставим нови и интересни продукти на нашите клиенти в сътрудничество с най-добрите на пазара лицензирани консултанти и брокери.